Post by maimirthlethila on Feb 18, 2022 10:57:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mõistatusmäng ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mõistatusmäng IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu kristallide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Mõistatusmäng 2022 version ▞▞▞
Suurepärane vaba aja veetmiseks ja erinevate strateegiate mängimiseks.
See ajab su ajast mööda. See on hea mäng, kus ma ei proovinud mitte ainult oma poegade tulemust lüüa, vaid ka enda oma. Ma mängin ainult siis, kui olen järjekorras. See on mäng, mille kohta võiks öelda: "Teeb seda, mis tina peal on kirjas". Nii et 5 tärni, kui kaebusi pole.
see on väga hea ajumäng ja sa pead tõsiselt mõtlema, kuhu iga ploki paigutad, et jätkata mängimist ja oma tulemust kõrgeks saada
reklaame on liiga palju muidu on lahe👌
ei lase sul end päästa. Mul poleks midagi selle vastu, et vaataksin reklaami või 5, kui see tähendab, et saan oma rekordit suurendada, sest ma vihkan ikka ja jälle alustamist!!!
Lisad käivituvad mängu ajal ja segavad klotside paigutamist. Mitte suurepärane.
Mulle meeldib mäng. Küll aga leian veel ühe sarnase mängu. Mulle ei meeldi poliitilised reklaamid, mis pidevalt ilmuvad. Mind ei huvita teie poliitika!
Mäng on täis reklaame, ma eemaldan selle, see on õudusunenägu, kui proovite 2 mängida taset, kuvatakse reklaam, teil on 2 seda vaadata
Yapboz oyunu Strateji Oyunları cqwh
nyc
Hea mäng, kui soovite lõõgastuda.
퍼즐 게임 전략 pdx
see on lihtne ja tore. Selle pühkimine stress välja
Väga lõbus mäng, mis ei vaja wifit! Seal on reklaame, kuid saate neist väga kiiresti väljuda (võrreldes teiste mängudega). Ma armastan seda mängu väga!
nawalechumi nawaletchumi
see pole nii lõbus
Sirius on väga suurepärane
Little Big Snake Інше fheo
Ma armastan seda, nii et väljakutsete esitamine muutub tüütuks.
Hiljutine veebruari 2019 värskendus on ebaühtlane. Proovisin kümneid mänge ja 80-90% tükkidest on 9 plokkruutu. Iga mänguga nagu pokker peaks statistiliselt olema väga väike võimalus saada 2 korda järjest sama kuju, rääkimata 4,5+ korda järjest? Mõned kujundid harva. Algoritmi pole, 1 mäng võib saada 3000, järgmine 76 punkti??? Kuulutused on seotud Google'i otsinguga, mis pole hea.
See on väga aeganõudev mäng, kuid tekitab sõltuvust. Kui hakkate seda mängima, ei saa te seda lõpetada. Väga hea mäng.😎
Liiga palju muusika või häälega reklaame
Väga mõnus ja lõõgastav mäng
Tänan veel kord armastamise aja eest. Meil on teie eluga tore, ma lähen tagasi majja ja magan hästi
See on raske
Täis reklaame
Ma ei ole selles veel hea, aga palun tehke kogu asi suuremaks
Mängu ajal see lihtsalt tumeneb ja ma pean mängu iga kord taaskäivitama
Tore mäng – mulle meeldib värvimuutuse idee. Hea mängida, kui on vaja aega "tappa".
See on tõesti hämmastav mäng, kuid mul on üks probleem, miks on vaja rakendust, et näha, kuhu mängus tulite, mis on jama
seda on liiga lihtne kaotada.
hüpikaknad nagu hullud.
Mulle meeldib seda mängu mängida, kuid liiga palju reklaame, mõnikord lihtsalt loobun ja sulgen rakenduse.
Tuleb osata tükke liigutada
sellest ajast peale, kui uus värskendusmäng ei sünkroonita nii hästi
Mängisin seda mängu mitu kuud välja ja edasi ning nautisin seda väga. Aga nüüd võin koguda üle 200 punkti ilma pikkade reklaamideta, et mängida edasi!😡 Olen valmis!
väljakutsuv... enamasti. suurepärane ajapõletaja.
Suurepärane mäng. Aitäh...👍
Varem andis mäng meile enne lõppu teise võimaluse, nüüd saame vaid reklaame, mõnikord valjuhäälseid. See on nõme meile, kes püüame vait olla.
mulle ei meeldi, kui reklaam tuleb iga kord otsast peale!
Puzzle Game Strategy hiuf
kuna värskendamine hangub pärast tükkide kasutamist. paranda palun
minu arvates on see mäng väga sõltuvust tekitav ja lõbus. vähem reklaame ja ma soovitan. pluss mänguhelid ei ole tüütud.😀😀
See mäng on väga huvitav. Keegi rääkis mulle sellest mängust, seda öeldakse ka mõttemänguna, mulle väga meeldis.😘😘😘
Mäng on tõesti lõbus, kuid reklaamidega on täielik liialdus. Ma arvan, et mul pole kunagi mängitud mängudes nii palju korduvaid reklaame olnud. Eemalda mõned kuulutused ja annaksin 5 tärni.