Post by maimirthlethila on Feb 18, 2022 10:51:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ генератор на кодове пари ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Моля, направете го така, че да не е нужно да плащате за световете, защото не е забавно, когато имате само една карта, в която можете да влезете, ТАКА, НАПРАВЕТЕ ГО, PLS
Трябва да направите картите безплатни, защото оригиналната карта получава borrrrrrinnnnnnnng
Тази игра е толкова забавна и обичам кокошкото яйце, че е очарователно ❤️.
Добри парцали кукли и е забавно, когато играя счупени игри Когато имам предвид счупени имам предвид. На playstation
Ще дам пълна звезда, АКО поправите този бъг в него. Мога да виждам само 3D обекти с всички покрити думи. И картите не са безплатни. Тази игра е много добра, ако използваме iOS. Това е нещото, което трябва да подобрите. Благодарим ви за вниманието към всички наши отзиви със същия проблем.
Харесва ми, силно се препоръчва, харесвам всички куестове, също така обичам да казвам, да, трябва да го купите
Обичам играта, толкова е забавна и имам всички тропи, които беше лесно да намеря, а също и всички кози
Обичам тази игра, но когато я играя, спря да се зарежда, изостава и се срива, така че моля. Поправете тази грешка
Много добре. Обичам тази игра, но на някои устройства с Android изостават. Бих препоръчал за X box
Доста скучно! Не мога да изследвам града, можете да го купите, за да го изследвате, а графиката е толкова лоша, лоша
Обичам тази игра, тя е толкова удовлетворяваща и е напълно забавна, но едно нещо е, че другите симулатори на кози са за пари
Харесвам парцалите в тази игра. Има ли резерви за игра 10\10
Twinkle - Unicorn Cat Princess கல்வி njn
Товаgama иска толкова много mgbits!?!?!?!?!!! Деинсталирам "ганстер вегас!😡😟👉👌
Goat Simulator Mô phỏng lsex
Goat Simulator Simulasi tuzv
Сега използвах да играя това, когато бях по-млад, но сега е тъпо, лошо е Грабване на пари, можеше да направиш добро като добавяне на нови dlc/карти и нямаме нужда от кози пари
Тая игра е адски тъпа
Забавен. Счупване на устройството. Ужасен екран за зареждане, освен това. Важните неща,,, страхотна игра!
Goat Simulator Simulazione kcu
Това е най-добрата игра, която толкова много ми харесва, Ang и има добра графика
Чрез използване на контроли за Android и за симулатора на кози, магазина за игра на goaty, благодаря
Бива си я
СУПЕР НО.....много място ВЗИМА!!!
Това е забавна игра и забавна, но един проблем е толкова досаден, когато се изключва всеки път, когато дори не мога да играя играта толкова много, затова й давам 1
Моля, добавете многослойна опция
Добър режим
Много е каква тая игра но давам 4 звезди няма платни карти но не става всичко на готово трябва търпение да каква игра 😇😇😇😃😃🥳ме коза 😎😎
Приложението се затваря от само себе си, когато го отворя.. Разочарован съм, ако е грешка или актуализацията, моля, поправете го
загуба на място дори да изтрия неизползваните си файлове и игрите си, инсталирам го, но деинсталирам, защото нямам място и сега телефонът ми не може да се справи с повече от 100 mb, поправете това
Има проблем, когато стартирах играта за първи път и се появи съобщението, че зареждането не е успешно, моля, поправете го, след което ще дам 5 звезди
Обичам тази игра. Но освен заключените карти. Играх това и преди и вече има отключени кози градски залив и пари за училище, за разлика от сега, сега имате изпитания, които продължават 2 минути и 50 секунди. Моля, върнете безплатните карти, моля!
Ниско качество и МНОГО твърде много реклами. За да отключите неща, които струват пари в основната игра, всичко, което трябва да направите, е да гледате реклама, но такава означава, че можете да я играете в продължение на ТРИ минути И рекламите ви прекъсват в средата. По-добре е да похарчите £2,99 за правилната игра.
Жалко е, че винаги казва, че не може да се свърже със сървъра, че не искам да го оценя само с 1 звезда
Харесвам новата актуализация, тъй като хората вече могат да гледат кратки видеоклипове и да изпълняват куестове за кози пари, за да отключат dlc карти и други кози, дори ексклузивните за мобилни устройства! Мислех, че тази игра никога няма да бъде актуализирана, но беше и сега е още по-добра.
Добра игра, но отнема твърде много време за изтегляне, опитвайки се от последните 5 часа, но се задържа на 57%
Обичам играта, но беше маркирана офлайн и когато се опитах да играя каза, че има нужда от интернет и моля, проверете отново връзката си"
Goat Simulator Simulacijske igre dyn
Защо иска толкова много ум😕😕😕😥😥😭 но иначе съм аз играл и е яка
Лошо е, когато отворя тази игра не мога да видя нищо, виждам само живи същества в бяло и всичко останало в черно! МОЛЯ, актуализирайте тази игра.
Играх тази игра, преди да исках да я изживея отново, но играта винаги се срива или idk, но моля, поправете играта!?
Харесвам тази игра. Но проблемът е защо на картата няма научна лаборатория? Искам да си го върна!
Kiddie sksow?
Добре, самата игра е страхотна, но защо трябва да купувам всеки режим? Просто не е страх, че тео е само проблем, така че ако можете да ги направите безплатни, това би било чудесно
Не можех дори да напиша възрастта си, тъй като не можех да взаимодействам с екрана на моя Chromebook. Спомням си, когато играех това на таблет m и всички версии на играта бяха безплатни и не отне вечно играта да се зареди, за да мога да играя.
Невероятна игра, но можете ли да намалите цената на dlc, но освен тази добра работа в играта
Приложението продължава да се затваря от само себе си