Post by maimirthlethila on Feb 18, 2022 10:48:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Играта беше много добра - когато се хвърлиш от планина с Ламбо и паднеш не ти има нищо на колата (така ми харесваше) а сега колата се чупи мега лесно и се смачква на поничка а и не мога да се свържа с братовчед ми да играем аз му пиша ID - то и това моето влизаме само за приятели и не пише този играч не е в стаята а преди когато си напишем ID - то и влизам в приятели само играехме заедно. оправете си играта!!!
Още по зле я направихте. Преди ме изкарваше от време на време сега дори не мога да влезна...
Моят дизайн продължава да се разхвърля при всяко рестартиране на играта... Става загуба на време и усилия... Хареса ми да играя, но сега става досадно... Надявам се да го поправите
След актуализацията толкова зле играете... Играйте играта като игри с ниска графика... Харесвам графиката преди актуализирането на тази версия
Изтеглете Car Parking Multiplayer APK 4.8.4.9 - най-новата версия
Обичам тази игра, но изостава доста, но когато не е страхотна. Също така трябва да добавите още JDM като mitsubishi eclipse, toyota chaser и др.
Stickman Legends: Shadow Fight Märulimängud kux
Car Parking Multiplayer Симуляторы oxd
имам Samsung j6 plus с 4 gb ram защо понякога играта ми изостава много, когато ускоря автомобила на 200 и моля, актуализирайте графиката на тази игра, не мога да играя на средна графика и също така актуализирам интериора на land cruiser благодаря
Коли за богатство като мен за около 100 хил
Направете го с Ид на всички
Имам затруднения при запазването на играта, опитах се да я деинсталирам и да я инсталирам отново, все пак е същата, не ми позволява да завърша напредъка на запазването. И аз се опитах да изчакам 1 час и все още не свърши, след това afk за 8 часа, докато докато спя още не свърши, не знам какво не е наред, но някой трябва да направи нещо по въпроса. Също така има грешка, когато купувате крила на определени коли за бивш тип R и след това изберете друга кола и се върнете към тип R, крилата ще се върнат на склад. Досадно е
тази игра е много забавна, но тази игра има липса на закъснения в тази игра и когато вляза в стаята за мултиплейър, тя е много забавена и не е ограничена от играчи, това я прави много грозна,
Car Parking Multiplayer APK изтегляне за android
Car Parking Multiplayer Simulation afdw
Твърде много GLITCH КОЛИ работите усилено, за да настроите колата си. След това се състезавате с кола с проблем, след като състезанието започне, колата е изчезнала, дори не можете да я видите как е това честно. Дори похарчих истински пари в тази игра, така че за съжаление да кажа, че не си заслужава
Купих си нова кола а не ми дава да я ползвам
Не мога да инициализирам единния двигател... Въздъхни... каква болка...
Оправете играта, някои от колите ми не работят с мен пуска да отивам със тях във сървари но не работи не вярват стоят на едно място и не може да отидеш никаде със тях.....
Car Parking Multiplayer on iOS - Отстъпки за конзолни игри
Имах няколко коли в гаража на стария си телефон. След като смених телефона си, влязох отново в акаунта си и разбрах, че колите ми ги няма. парите ми все още са спестени, но колите ми вече ги няма. има ли начини да си върна колите или трябва да работя, за да ги получа отново? ще оценя 5 звезди, ако мога да си върна колите, тъй като другите аспекти на играта са страхотни!
My Summer Car #2 Нов save - Vbox7
Хахахахаха
тази игра има потенциал, но прекарах няколко часа, правейки 300k само за колата, която купих, за да има лоша физика, тя се накланя в завои и се преобръща и върти
Защо не правя нови коли, например голф 4 5 6 ауди 3 4.
Здравейте хора и добре дошли в това видео и знаете какво да направите вече , ако ви хареса!
Браво бе идиоти означава намерените като бъг с парите обаче тея идоти след като минах 46 милиона онея ми махнаха парите .И плюс това ме пуска само в нубски сървъри.
Когато купувам всеки винил, той ме таксува два пъти, купувам го таксува ми $6000, след което рисувам, пак ми взима $6000. Това е на всички винили. Използваните винили, които използвате в категорията, са черно-бели. Някои използвани винили изглеждат някои не т. Категорията употребявани винили трябва да има ръчно превъртане, само тя се връща към първата използвана. уморихте се от превъртане нагоре и надолу, за да намерите използвани винили, обичам играта, благодаря
Като сваля ми излиза черен екран
Не съм доволен от тази нова актуализация. Бавно е. Тъпа актуализация. Най-лошото от всички
Моля, поддържайте повече актуализации, които са, моля, продължете да вали дъжд и чистачки в нощен режим на кръчмата чартърна промяна на роклята, смяна на търговски център
Единственият проблем, който имам, е нивото на заден ход на камиона. Когато обръщам камиона си на заден ход, идва някаква друга кола и удря моя камион и цялата ми упорита работа се разваля, моля, оправете този проблем, защото другата кола не спира и удря моята кола или камион
Ne mi rabot- ne iska da me svrzva s priqtelite mi I neiska da ni pusne v edna igra ednovremrno
Пише, че не се свързва с Unity двигателя😑😑😑😬😬😬😬😳😳😳😳😡😡😡
това е много яка игра но добавете повече коли като audi A3 Opel corsa
Бих ви посъветвал да направите тази игра да позволите на хората да си изпращат пари. Ето защо оцених 3 звезди Благодаря.
Вземете да оправите този бъг с логването.. Говоря за това че примерно когато някой приятел направи карта публично трябва да цъкна 300 пъти че да ме пусне.. Само да подчертая че не цъкам, когато room-a е пълен. Давам 4 звезди заради тоя бъг.
Играта е яко но колите с които вдигах 400 километра в час сега вдигат 250 километра в час
Това е много добра игра. Обичам го. Само една молба трябва да ни накарате поне да купим джет, да пуснем самолет за продажба и да разширим къщата. Това е всичко.
Car Parking Multiplayer Simulación cwm
Freak игра, вече си губя времето, за да получа повече пари за закупуване на 2 ресторанта, а сега все още имам 1, а друг го няма (не знам къде). 200 000 моите пари за игра изчезнаха. Вече завършете всички нива на паркинг 82 с целия контролен списък, когато вляза отново (излезте bfr, за да играя моя приятел acc) 3 липсват (списък за премахване на контрола) същото с друго моите приятели съгл. Вече записвам целия напредък в имейла ми, приятелите ми също, вече ги няма. Наистина съм уморен да изравнявам и да взема пари за закупуване на 2 ресторанта И така, каква функция е имейлът?
Старото ми спасяване е загубено, не съм играл тази игра доста дълго време и когато се опитам да играя отново, използвайки стария акаунт, всичките ми коли изчезнаха smh.. Някои коли вече са надградени до полицейска кола..
Тази игра, не... Не е това. Всеки път, когато се опитам да отида на началния си екран, той е толкова бавен, че трябва да нулирам телефона си😒
Играта е страхотна да играете с други хора и да се забавлявате много, но имам нужда от вас, момчета, да добавите още камиони като OBS Silverado Single cab и да, вие трябва да добавите още, моля. Редактиране: И така, видях новата актуализация и сега не ми харесва повече, не можете да дрифтирате като удобен начин ще гледате отстрани на колата, докато се движите и наистина се нуждая от стария изглед за шофиране назад, наистина е гадно как игрите се оказват добри, но след това се оказват лоши.
Ами след 1 година изгледът ми се промени за третата игра, вие, момчета, добавете каквото съм поискал да добавите, но след последната актуализация играта ми е много бавна и бъги, така че поправете възможно най-скоро. нагоре
Оправете си нивата
Единичният играч стана много скучен, без пътници, които да качват. Моля, върнете пътниците в офлайн режим.
Изтеглете Car Parking Multiplayer за iOS (iPhone, iPad). Car Parking Multiplayer.