Post by maimirthlethila on Feb 18, 2022 10:42:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib paljusid primogeeme ▞▞▞
▞▞▞ Age of War 2022 version ▞▞▞
PC versioonid palju paremad
Oli hea kuni raskeima seadistuseni, arvuti on liiga üle jõu käiv ja mõne aja pärast lähed lihtsalt marru
suurepärane mäng, kuid kallid lisad
Tuli televoni mänguna väljja
mulle ei meeldi graafika, aga see on ok, mulle meeldivad sõjamängud
Vastasaluse kiviviskaja oli mõrvar
Mmm lõbus :/
kas on võimalik 7-dollarine ostu tagasi nõuda? see oli pisut kallis ja osutus kindralirežiimi jaoks igavaks ja võimatuks
Mängimine on liiga hiline (-_-)
okei
Mulle meeldib see mäng, kuid mõnda saavutust on võimatu saavutada, püüdes võita ainult lähivõitluse või kauguse üksustega. Vaenlasel ei saa raha otsa ja ta saadab tankid vahetpidamata teie üksusi ründama, tapmissuhe on 10:1 nende kasuks, nii et te ei pääse kunagi baasile piisavalt lähedale, et seda kahjustada, isegi kui kasutate erirünnakut. Ka arvutiversioon sinise plasmakahuri kasutamisel võib ulatuda vaenlase baasi, mitte selle versiooni puhul, mis põhjustab teile tohutu puuduse, eriti kui proovite neid saavutusi saavutada.
viimane raske tase on liiga raske, sa pead selle ühtlaseks tegema, sellepärast andsin sellele 1 tärni, kui sa selle isegi saavutad, võib-olla mõtled viie tärni andmisele
Hindan seda mängu 3-ga, sest peploe mängu etappe on vaja rohkem
Õpetusi pole
WorldCraft: 3D Block Craft Äventyr digx
Vaja on rohkem mänge, näiteks Age of War 2
See on rahvale hea, kuid garics vajab tööd
Mäletan seda mängu 3 aastat tagasi, kui olin laps, ja muide mulle meeldib see mäng paneb mind tõesti meenutama mälestusi, aitäh❤️
Uus värskendus hävitas mu mängu täielikult. Nüüd öeldakse, et minu seade ei toeta mängu, nii et eemaldage see, kuid see oli enne suurepärane mäng
Kas võib olla rohkem vanuseid, sest kui teil on ainult 5 vanust, on nii lihtne lõpetada, et muuta see umbes 50-aastaseks nagu nii palju, palun tehke seda
MA EI SAA TAGASIT
Age of War Estratégia uox
Väga nostalgiline ja lõbus väga imelik, kuidas vahel häkitud on tasuta küll
Pls Age Of War II!
Rrr
Age of War Стратегии ebgr
See on nii igav, et ma tunnen end üksi mängides nii imelikult
Selles on palju tegevust, kuid see on liiga korduv ja väga igav... ärge saage aru...
Tavaline mäng
Age of War استراتژی cxc
Päris vinge mäng arvutis on aga teine osa olemas mis on parem
Hea mäng, aga hakkab kiiresti igav.
Mäng "Age of War".
See oleks saanud 5, kui jätsite EXP-i, ma olen nii tehtud, kulutasin. Tund, et saada hea varustus, et tanki tappa.
Uued mängurežiimid maksavad liiga palju, nii et tegelikult on teil kolm erinevat raskust. See on lõbus 20 minutit, kuni olete lõpetanud kolm raskust.