Post by maimirthlethila on Feb 18, 2022 10:33:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dans: Bale HipHop’a Karşı ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dans: Bale HipHop’a Karşı IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok kristal ▞▞▞
▞▞▞ Dans: Bale HipHop’a Karşı 2022 version ▞▞▞
Bence mükemmel bir oyun ben hip-hop u seçmem süperma da kaldıgnxjhop olma yükleme rastgele bjdbshbshbcjjjddkjzlfotdfhlgxkfkvkfkygglhgclgffhkdlivkfkygclhgclgffhkdlixkfkyglhgclgffhkfkkkgdkgxkgkgkgdkyfnchgcjhopolma yükleme rasgele bjdbshbshbcjkdkjklhgclgffhkdlixkfkyglhgclgffhkfkkgdkgxkgkgkgdkyfnchgxjjhkgdgdjkdkyfkjkjkdkgdkgdkjkdk
İnterneti olmayanlar için kötü çünkü bazı kombin yapmak için internetten lazım hem de çok kasıyor birde hayatta rakamları çok berbat. .... yani IRCICA
eğlenceli ama onunla ödemek zorundasın ve küçük kız kardeşim bunun iyi bir uygulama olduğunu söylüyor katılıyorum ama satın almalıyım
İncelememi değiştirebilir ve dört veya beş yıldız verebilirim ama bunu söylüyorum çünkü oyuna girmem gerekmiyor bu yüzden oyunların neye benzediğini bilmiyorum ama yüklenmesi çok uzun zaman alıyor ve yüklenmesinin bir saat kadar uzun sürmesi gerektiğini düşünmüyorum bu yüzden sadece bu incelemeyi yapıyorum ve yardım istiyorum çünkü oyunu silip tekrar yükledim ama hiçbir şey çalışmıyor o yüzden verdim şimdiye kadar bir yıldıza.
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Casual ugb
Neden iki verdim 1ben hip hopu yaptım 2. elde baktım baleyim.2 oyundan sıkılıyosunuz giddikçe ve 3 bu oyunu hiç güzel yapamamış bu arada ben hiphopu tercih ederim yapan kişi
Ben oyunu daha yeni yükledim güzel
Oyun çok güzel herkese tavsiye ederim
oyun oynamama izin vermiyor. sadece yüklenmeye devam ediyor
Oyunu sevdim, ama reklamların sesini kısar mısın? Çok var. Ama bunun dışında bu oyunu seviyorum, bu beş yıldızı hak ediyor
Oyun çok güzel 🍇😊👌
Çok donuyo ve telefon u çok isitiyo ben boyutu tiktok ku öneriyorum bu arada tiktok ta beni takip edin kullanıcı adım bu ecrinsuu3 bu lutfen takip edin
Oyun aslında güzel ama oynadıkça sıkılyosun
Tiles Hop: EDM Rush! Glasba obtq
Bu oyunu çok seviyorum ama balerinlerin üstün olduğunu hissediyorum. Pek çok aksesuarı ve şık tasarımları var ama hip hop'ta sadece belirli şeyler var. Kaybetmeye devam ediyorum ve hatta değiştim ve balede en kötü performansımı yaptım ama kazandık, bu da bana balerinlerin çoğunlukla kazandığını söylüyor. Sinir bozucu çünkü sadece hip hopta kazanmak istiyorum!!! Düzenleme: Oyunu yeniden kurdum ve balerinlere katıldım ama şimdi hip hop kazanıyor. Kazanamaz mıyım?!?!?
Reklamları var ama harika bir oyun bayılıyorum reklam istemiyorsan alma ama ben çok seviyorum al
Dis oyunu severim ama bu tam ekran ve oyunum çok hatalı !!! Ve kaldırıyorum ve tekrar donlowad'ım tam ekran yeniden !!!!
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
Oyun inanılmaz güzel ve vay be bu oyuna bayılıyorum 🎮 😍 👏 😀 ❤
Gerçekten güzel oyun...ama daha önce yüklediğim bir sorun var ve depolama sorunları nedeniyle kaldırdım ama şimdi yüklediğimde. Yükleniyor gösteriyor..... 5-10 dakika bekledim ama hiçbir şey olmadı bu duruma gerçekten çok üzüldüm. Bu oyunu oynamak istiyorum ama bu sebepten oynayamıyorum. Lütfen yardım edin😣
İsim vere bildinizmi ?
Ne tür bir dansı değiştirdiğimde oyunumdaki ilerlememi kaybetmediğime sevindim! Yaşasın!!! ve çok korktum!
Güzel oyun oynaması gerçekten eğlenceli. Ama çok fazla reklamı var ve onu durdurmak için para ödemeniz gerekiyor. Bu yüzden 3 yıldızlı bir inceleme veriyorum.
Ayrıca bu oyuna 1 yıldız vermek istemiyorum çünkü puanlarım rakibimden fazlaysa ve rakibimin puanları benim puanımdan azsa rakibim kazanır ama oyunun kuralı olarak puanları rakibinden fazla olan onlar kazanmalıdır. ama burada puanları daha az olan bu oyunda onlar kazanıyor. Neden lütfen bunu tamir edin, size çağrımdır. çok kötü oyun
Encuentro: Ballet vs Hip Hop Casual ahkd
Harika bir zafer şansından dolayı oyunlara kaçıyo
Ben 4 puan verdim aslında 5 de verirdim ama çok reklam oyuzden 1 puanmkırdım
güzel
Bir yıldız verdim, çünkü hoşuma gitmedi ve hepsi kayboldu, o yüzden beğenmedim üzgünüm
dünya hep aynı güncellensin.
Çok güEl oyun Endlddöxlxöziizşşkskkskksşsnsdkksmsmdmmdm
Berbat hiç beğenmedim bir kere zor açılıyor
kesinlikle oynadığım en iyi oyun değil grafikleri emmek neredeyse hiç bedava malzeme yok ve yaklaşık her 10 saniyede bir beni google'dan oynatmaya çalışıyor eğlenceli olmasına rağmen uygulamayı indirmemeyi tavsiye ediyorum. zaman ve mekan kaybıdır.
Güzel oyun ama biraz daha kostüm ve bazı yeni danslar reklamı sadece hip hop sıkıcı yani ya ama en iyi oyun
Harika oyun!!! Oyun oynamayı seviyorum. Daha önce oynadığım tüm oyunların içinde bu böyle... BU EN İYİSİ!!!!!! Sadece seviyorum 😍. Genel olarak yıldız veririm. Bu çok şaşırtıcı. Bu benim görüşüm yani bu oyunu alırsanız bence sizde kalsın 💯. Harika oyun 👍👌👏
Oyun guzel bazi kiyafetler kilitli bazi mesala sac kilitleme kilitli
Oyun çok güzel ama birkaç düzenleme yüklenmiyor diyor ama nasıl değiştiriliyor bu sorunu düzeltin
Yüklemesi uzun zaman aldı.Güncellemeden beri sadece 5 hamle hakkınız var ya da gerçek parayla ödeme yapmanız gerekiyor, bu da bu oyunu sıkıcı hale getiriyor.Bunu bir daha asla alamamaktan ve tgis uygulamasını bir soygundan almamaktan dolayı hayal kırıklığına uğradım
Bu oyunu indirdiğimde oyun yükleniyor diyor bir dakika bekleyin ama 10-15 dakika bekliyorum ama hiç açılmıyor lütfen kontrol edin.
Benim için önemli olan benim için bir kişidi ve boşuna ellerinizi yormayınız saygılarımla
Bence cogu oyundan güzel yükleme nizi tavsiye ederim🖤 (burayi okuma) ujhhuhugcysuyshyhsyhshshshhshwjuhhwuhhbvuwhsuhwnşwmsıuhsuybsüzjstryusbgsfnwbyruwıushgughysf5tsc5ytsbhyutrgghknsbshsywhwhytfgvhuuyhhhhhgwywygw𝕘𝔀𝓱𝓪𝓾𝓾𝓾𝓼𝓾𝓼𝓱𝓼𝓱𝔀𝓱𝓱𝔀𝓾𝔀 ı𝙬𝙬𝙟ı𝙬𝙟ıı𝙬𝙬ıı𝙬𝙠𝙬𝙠𝙠𝙬𝙤𝙬𝙤𝙬𝙠𝙬𝙤𝙬 ᖽᐸᘺᓍᘺᓍᘺᓍᘺᓍᓍᘺᖽᐸᘺᒚᘺᒚᘺᘉᘺᒚᒚᘺᒚᘺᒚᒚᘺᗷᒚᘺᗷᘺᑘᘺᕼᑘᕼᘺᘺᕼᘺᕼᒚᓰᘻᓰᘉ𝔖ᘿᘉᓰ𝔖ᘿᐺᓰᖻᓍᖇᑘ? 𝔪 ƈαɳɳαɳɳαıʂυσυԋʂıυԋʂʋυԋʂԋʂԋԋʂʝɯɯʝʝɯʝɯʝɯʝʂʝʝʂʝʂɳɳʂɳɯɳɯʝɯʝʂҽɳ çσƙ 🅶ü🆉🅴🅻🆂🅸🅽🅷🅰🆁🅸🅺🅰🆂ıı🅽🅽🆂🅴🅽🅸🅽🅶🅸🅱🅸🆂🅸🅽 🅸🅶ö🆁𡍍edm
Ben daha 2014te indirmiştım ve tek kelimede çok güzel olmuş bir oyun 🌹💜
Eğlenceliydi ama satın almam gereken bir şeyi yapana kadar oynayamayacağımı söyledi🙄 bu yüzden silmek zorunda kaldım😭
Bu oyun tuhaf ve saçma umarım kim yapmıştır çünkü her zaman tekrar tekrar devam eder bir daha asla coco oyunları yüklemem eğer biri kötü bir oyun yaparsa bir daha asla topal yapmazsın Outfit7 limited gibi değil, kıyafet7 sınırlı bu oyunları seviyorum onlar hiç şaşırtıcı ve awsome yapılmış! #nokoko
Sorunun bugün olması hoşuma gitmiyor neden spor salonuna gittiğimde spor salonunda sıfır gösteriyor bir sorun mu var?! Deli misin!!! Neredeyse iPad ekranıma vurdurdunuz oyunu indirmemenizi tavsiye ederim.
Güzel olabilir bence ama isterse İnternet atarım
Bu oyunu seviyorum 😍😍😍 en sevdiğim oyun ama bazı şeyler için ypu'nun sadece spa veya bazı kıyafetler veya hareketler gibi daha fazla şey almak için tam sürüm satın almasından nefret ediyorum.
Oyun çok güzel ama Bazi eksikler var mesela bütün, figurler ettik kıyafetler bedava olsaydı daha güzel olurdu yukarıda kalmasi icin ydiwigsgudhdhggdwryjdgwgdhjw92yrgbjdjgdhduwishhdhheueueyyegdhhduegwohegdheghehehwutwiwdjgsgdueuudh hegghwhwuwhehdhuwuehhdh djgdhdhdgdguegdhw jsjehdgvdhdhdhdhdhdhhdhfhd jdhdghdhdhdgdudhvevdhdugdgdywhwhehhd hdhdhgfvhduf jdhevdgvdhdyddhhdyeh hhegeggdydydgdvdg
Merhaba ben bu oyunu sev ama hipopcu canlandıranda balerinciler oyüzden bir puan almak zorunda kalabilirim
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Інше mytc
Çok iyi bir uygulama! Kendini ve her şeyi nasıl giyebileceğini seviyorum! Tek sorun, neredeyse her şey kilitli. Makyaj, kıyafetler, dans hareketleri ve daha fazlası. Oyun böyle sıkıcı oluyor.. Ne anlamı var ki?! Doktora, spaya gidebilir veya bir selfie çekebilirsin.. Gerçekten yapabileceğin tek şey makyaj yapmak, spor salonuna gitmek, giyinmek ve tekrar dans hareketleri yapmak! Bale yapıyorum ve yine aynı elbiseleri kullanmaktan bıktım.. (Çok fazla reklam varsa WiFi'yi kapatın) YOKSA, İYİ UYGULAMA!!!!!!!
Oyun çok kötü açammaktan için en oyunumu sildim oyunundan kaçınmaktan kaçınmak
Bu oyunun yüklenmesi sonsuza kadar sürer, öğreticiler çok çocukça. 3 yaşında olduğunuzu varsayar ve eğlenceliyse bir süre sonra sıkıcı hale gelir. Nefret ettim.