Post by adadrilita on Feb 5, 2022 4:58:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
Vrlo glupa igra, dosegnete razinu na kojoj ne možete izdržati ni minutu plus neka oružja su preskupa
Sviđa mi se ova igra, nekako ne. Razlog zašto mi se ne sviđa igra je u tome koliko kovanica sve košta. Moj tata kaže da mi neće kupiti novac jer je igra "cash grab" i previše košta. Ipak je još uvijek dobro jer postoji mnogo zabavnih oružja s kojima se možete igrati i sviđa mi se igra. Samo tako nastavi.
To nije dobra igra, radi se o nevjerojatnoj igri Stickman, ali zašto? Imaju novo izdanje i pozadinu. 🙂
To je tako dobra igra. Osjećao sam nostalgiju. I samo ako se poboljša grafika ili kovanice trebaju imati svrhu. Općenito, to je nevjerojatna igra .. ❣️
Igrica je jako dobra za igranje, ali problem je u igranim razinama igre moramo je igrati ponovo, igra se nije spremila pa ispravite to😔😔😔
Ne mogu se prijaviti u ovu igru
Anger of stick 5 : zombie Acción lou
Ne mogu vjerovati da sam pronašao grešku tako da možeš imati milijun zlata i dragulja i nikad više ne kupiti zlato i dragulje sviđa mi se starija verzija starija verzija je cool jer mogu napraviti grešku za noviju verziju više ne radi, ali malo ako dodate automatski način rada tako da mu mogu dati 5 zvjezdica oprostite, ali 3 zvjezdice
Anger of stick 5 : zombie Акционе wkx
Preuzmite dobre igrice na svoj telefon. Igre
Anger of stick 5 : zombie የእንቅስቃሴ iyso
Sjajna igra moram reći .Igrao sam ovu igru samo dvadeset minuta i preporučam je kao najbolju.Molim vas da napravite još ovakvih igara.😄😄😄
Ova igra je jako cool i izaziva ovisnost, moj jedini problem je, ne razumijem zašto počinje od početka, igrat ću do razine 20 i sljedeći put kad provjerim, opet počinje od razine 1, ovo je dogodi se otprilike pet puta.. Molimo provjerite i popravite.
Igre nevjerojatne reklame nema puno, već samo za moćno oružje
Previše bugova i previše oglasa, čak ni ažuriranja ne rade ništa. Samo neki loši programeri koji nemaju što raditi samo žele novac 💰💰
Ovo je tako cool! vaša aplikacija je vrlo cool i zastrašujuća u isto vrijeme!
To je igra s 5 zvjezdica, ali ona luda poruka "GET" usred igre kada nađete lijek protiv zombija... To je najgora stvar koja se može dogoditi čovjeku u životu, stalno se pojavljuje, a ja čak i ne ne trebam ih.
Pre dobro jos i onaj minigun prije dobro
Anger of stick 5 : zombie የእንቅስቃሴ fttp
Aplikacija je bila dobra prije ovog novog ažuriranja. Zašto uklanjaju opcije boje krvi i stavljaju dosadni dron? A tu je i ovaj oglas?! Molim te vrati ga
Svidjela mi se akcija, ali iz nekog razloga, od kada sam preskočio dan, morao sam ponovno pokrenuti od nule
Anger of stick 5 zombie mod apk (Besplatno kupovina) v1.1.13
Izvući kuhinja ovca stick war legacy anger of stick 5 zombie ...
Igra je epska, neću lagati. Prvo što me iritira je to što ne vidim mjerač drugih štapova. Samo se nastavljam boriti s njima sve dok se više ne mogu boriti. Druga stvar je da ne možemo uzeti oružje drugih štapova nakon što su umrli. Ako umru, moraju ostaviti oružje za sobom kako bih ih mogao uzeti i dokrajčiti ostatak štapova. To su jedine stvari koje želim vidjeti u igri. Možda ćete ih dodati u Anger Of Stick 6: The End of the World 😃😃
Igra je dobra ali treba još poboljšanja. Grafika nije dobra. Nije sve lažno. Navijati.
Anger of stick 5 je divna igra. Grafika je super. Kontrole nisu dobre, moj lik ide svojim putem. Primjer* ako želim hodati lijevo umjesto toga idem desno. A teško je zaraditi. Dragulji, kovanice.
Volim ovu igru jer je tako zabavna, ali možete li dodati malo oružja u igru
Super igra!
Waptrick Besplatno Android Akcija igre Stranica 2 ... waptrick.com The Walking Zombie Dead City. The Walking Zombie Dead ... waptrick.com Anger of Stick 5.
Zašto ne postoji Anger of Stick 1?
Ovo je najgora igra ikad, ima 3 loša eksplozivna oružja i nema toliko oružja, nema novih stvari i sve se radi o oglasima svaki put kad se oglasi oglas i oglas, stoga nemojte instalirati ovu igru
🙌🙌🙌🙌🙌😘
😇😁😀😅
Ova igra je sjajna vaše neprijatelje je teško pobijediti, čak možete angažirati i neke prijatelje koje biste svakako trebali preuzeti
Anger of stick 5: zombie je arkadni platformer za Android u kojem se morate igrati kao ... u kojoj morate kontrolirati likove iz serije igara Angry Birds.
Nešto kao rumenilo, i sviđa mi se sustav oružja. Njegov način je jedinstveniji od ostalih pucačina. Iskreno najbolja mobilna igrica koju sam igrao.
Майнкрафт Аркады ttzy
Moram odati priznanje ovoj igrici ja sam obožavatelj stickman igara. ALI!!!!!!!! Imam fuj stvari koje biste trebali dodati napraviti hulk mod 230.000 dolara tako da ne morate kupovati novac dobiti ga i zaraditi mech 270.000 dolara, meni bi imalo više smisla dodati i bolji nivo i nema sjajnog smisla da zombiji mogu pucati iz oružja? Ovi zombiji su pametni lol neka zombiji budu kad vas žderu, to čini toliko štete meni i mojim prijateljima pa možete li ga ugasiti, molim vas, nadam se da ćete vidjeti ovu recenziju, uživajte!!!!!!!!!!
Kontrola povijesti whatsappa s androida na android uređaj
o moj gah super je kad je znaš igrati mmmm kombinacije mmmmm stilovi mmmmmmmm igra je baš kao brza nestvarna borba hyunove dojo zajednice koju ti samo ova igra nudi i NAPRAVITE PUNO I PUNO AŽURIRANJA JEDNOM U BUDUĆNOSTI BUDITE JEDNA OD IGRE KOJE ĆE IGRATI POPULARI
Ova igra je dobra preuzmi je jednu zvjezdicu
dobro je igrati u slobodno vrijeme... i trebalo mi je malo mb u telefonu... ponekad me izludi kad ne mogu ubiti sve te zombije.. kad koriste pištolj osjećam se kao da sam sada gotov🥴 🥴🥴
Najbolja igra s palicama ikad, ali trebaju bolje razine, faze i oružje, ostalo je lijepo👏👏👏👏👏👏👏👏👏
😑😑😑😑 nije loše moglo bi biti dobro možete dodati igrača ili duo igrača kao bot player😑
Ovo je depresivna igra, kada se vaše oružje nadogradi tako da je zombije ili neprijatelja teže ubiti, oduzima previše vremena.
Wow dobra igra, kontrola je dobra, sviđa mi se grafika, a igra je i laka
Anger of stick 5: zombie je arkadna platforma za Android u kojoj morate igrati kao nacrtani ljudi i proći kroz mnoge lokacije,