Post by adadrilita on Feb 5, 2022 4:34:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja trikdžių žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
Labai geras geimas
Pridėti titanfall plz
Žaidimas nuostabus, valdymas labai blogas ir niūrus, negaliu perkelti tų erzinančių meniu, žaidėjų sąrašo ir pokalbių žaidimas. Spustelėjus šaudyti, kai ginklas užtaisytas, iš tikrųjų nieko neiššauna.
Heelys-batai-1 - Airijos Diena
Geresnis valdymas ir viskas
Trys žvaigždutės, nes bombos defuse yra klaida ir iš pradžių negalite pajudėti, o ryšys siaubingas, pataisykite tai
Blogas žaidimas, jūs negalite tinkamai šokinėti, nes žaidėjai nėra lygiaverčiai, tai mokama už laimėti, koks žaidimas tai daro, aš grįšiu į pixel gun 3d
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Aksyon gql
Ar galime grąžinti neprisijungus režimą?
žaidimas yra geras, bet jis mane nuolat išmuša įpusėjus žaidimui arba žaidimas sugenda (per daug ką reikia išvardyti) pataisykite ir skirkite 5 žvaigždutes
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game የእንቅስቃሴ mtfw
Labai šaunu, bet jums reikia padaryti kalmarų žaidimo sausainį, pls
Paskyra susieta su mano „Google Play“ ir aš išeinu, bet noriu žaisti dar kartą. Atsisiunčiau iš naujo ir kai tik jį įvedu, mane prisijungia prie savo svečio paskyros, noriu prisijungti prie savo Google paskyros. Spustelėjau nuorodą į Google paskyrą ir sako, kad ji jau susieta su kita paskyra. Taigi aš atsijungiu ir be JOKIŲ pasirinkimų, prie ko noriu prisijungti, iš naujo prisijungiu prie savo svečio paskyros. Taigi aš atsijungiu ir automatiškai vėl prisijungiu prie savo svečio paskyros. „Atsijungti“ nereiškia, kad noriu automatiškai prisijungti.
Tai tik aš, ar žaidimas vėluoja?
Šis žaidimas turėjo tiek daug potencialo. Tačiau prašau mažiau skelbimų.
Per daug nuobodu Nereikia nieko daryti, tik šaudyti į kitus žaidėjus
Grand Action Simulator - New York Car Gang 1.5.3 APK Android
Tai geras žaidimas, bet ant br nėra daug ginklų
šaunus žaidimas gražus
Kai prisijungiu, atsiduriu begaliniame įkėlimo ekrane, pataisykite, aš tikrai noriu žaisti
Ištaisykite serverio triktis dabar
Tai yra $$, nes blogas žaidimas, net kai sustojate, jis juda gana lėtai, neatsisiųskite šio, beprotiško, $$ prasto žaidimo! >:-(
Kaip idomu lost toki kur juda zmones o ne kaip pixel gun 3d
Nepataisiau prisijungimo Ir aš net negaliu žaisti!
Šis žaidimas yra geras, nes jis padeda kovoti dvikovoje
Vulcron Turiu pasakyti, kad man patinka šis žaidimas, bet jis blogas
„Maskgun Multiplayer FPS 2.460 Mod“ neatstatomas / perkraunamas / žudomas vienu ... „MaskGun Multiplayer FPS Shooting Gun Games“ 2.701 APK MOD Mega Mod.
Šis žaidimas yra toks nuostabus, be klaidų, man jis tiesiog patinka
Geras žaidimas, bet skelbimai ateina, kai žaidžiame, todėl pašalinkite skelbimus
Daug geriau nei pixel gun 3d
how to hack jurassic pixel craft dino age ... flight gun 3d cheats ... como hackear gun strike encounter shooting game sniper fps 3d.
Greito tempo žaidimo įdomūs žemėlapiai apskritai nėra daug turinio, tačiau žaidimas tikrai neapsimoka laimėti ir jis yra gana subalansuotas su kai kuriais atnaujinimais, būtų tikrai smagu, jei įmanoma, rekomenduočiau daugiau žemėlapių ar net žaidėjo sukurtų žemėlapių
Crazy Car Stunts: Car Games حکمت عملی jtp
Ar tai CS Go
Aš ką tik pradėjau ir jau to nekenčiu. Jame sakoma, kad tarp surverių nėra nieko, ir iš naujo atkuria mano žaidimą po to, kai bandžiau žaisti battle royale Pataisyk savo prakeiktą žaidimą.
Pavadinime negaliu atidaryti savo acc pls fix
Atsisiųsti vaizdo įrašai super sako. Atsisiųsti dainas tu mano ...
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Toiminta eow
Šis žaidimas yra įdomus naudojant jutiklinius valdiklius, bet aš turiu razer kishi, kurį galiu naudoti su žaidimais, ir šis žaidimas yra suderinamas su mano žaidimų pulteliu, tačiau jis elgiasi keistai, kai pradedu rungtynes šiame žaidime (meniu esantis žymeklis įstrigo tinkle rungtynės, todėl negaliu judėti ar šaudyti) ir, jei turite laiko, galėtumėte panagrinėti šią problemą ir sužinoti, ką galite padaryti?
dabar pridėkite mirties paleidimą ir zombių režimą ir pridėkite atnaujinimo mygtuką ir ginklus, pls ir užsakomuosius skinus
bjauru, negalite leisti tam tikriems žmonėms prisijungti prie savo draugų, o kai serveris tuščias, jį klasifikuojate kaip „pilną“
Viskas gerai
Hitbox yra labai sudaužytas Aš buvau už sienos, nes mane nušovė smg ir žuvau, priešas turi tą patį ginklą kaip ir manasis, bet jis padaro daugiau žalos nei mano ginklas, ar galite tai pataisyti?
Pixel Strike 3D - FPS Gun Game Darbības spēles hjo
Šis žaidimas yra absoliutus šedevras! Tai geriausias žaidimas, kurį žaidžiau mobiliajame telefone! Iš esmės tai yra neįtikėtinas, konkurencingas kadrų per sekundę greitis.Aukščiausios kokybės ginklų trūkumas sukuria paprastesnes ir labiau subalansuotas žaidimo sąlygas. Jame yra daugybė žaidimo režimų ir daugybė skinų, leidžiančių išreikšti save mūšio lauke. Man patiko kiekviena žaidimo minutė, o jei kūrėjas tai perskaitys, noriu pasveikinti juos su šiuo neįtikėtinu žaidimu! Tik prašau, aš kalbu iš visos širdies, NIEKADA nesikreipkite į P2W