Post by sforlesumcati on Feb 4, 2022 13:36:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на много кристали ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Играта би била забавна, ако нямаше толкова много реклами. Потребителският интерфейс за тази игра изглежда като версията на IOI на Oasis в Ready Player 1. Разбирам, че като разработчик искате да си осигурявате приходи от играта си, не го разбирам. Но спрях да играя след около 10 минути, защото бомбардирането с реклами е твърде много.
Забавно, между рекламите. Мисля, че прекарах повече време в гледане на реклами, отколкото в реално игра.
доста добра игра, тя трябва да има роуминг система, така че да можете да посетите етажите, но има много реклами, които ngl
СТРАХОТНО!!! Не мога да спра да го играя! Поддържам моя WIFI 📶, за да мога да отключа повече герои и да добавя сгради! Толкова е хубаво! Наистина се надявам да добавите още много етажи и планети! Ако можехте да оцените това със 79, бих го направил!
Обичам тази игра, тя е толкова забавна и приятна, също така наистина релаксираща, че е много хубаво да видя всички малки тухлички да падат. Друго нещо, което харесвам в тази игра, е, че ви казва колко висока е вашата кула и я сравнява с известния билдинг като може би Биг Бен. Не знам защо хората се оплакват от рекламите наистина няма толкова много реклами. Това наистина е перфектната игра за всички времена. ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ДА ИГРАЕТЕ ТАЗИ ИГРА!
Изхвърля ме всяко предизвикателство, което правя в тази игра, има твърде много реклами, на всичкото отгоре е взета от minecraft и не ви учат за нищо (ако играете minecraft) деинсталирам тази игра до този проблем ще се реши
Най-голямото оплакване са рекламите. Купих опцията без реклами и все още получавам проклетите реклами. Ако кажете, че рекламите ще бъдат спрени, изглежда логично, че проклетите реклами ще спрат.
Тази игра има много реклами, но играта направи деня ми пълен. Показвам подкрепа на собствениците, защото те са работили наистина усилено върху тази игра.❤️
Обичам го
Тази игра не ми позволява да гледам рекламите. Например има портал на ender, последното око, което идва да гледа рекламата. Но не ме пуска в рекламата. Решете проблема моля.
Забавно е. Това е. Това е лесна игра за игра и може да бъде удовлетворяваща за някои хора. Препоръчвам тази игра. Освен това всеки, който се оплаква от реклами, е глупак.
Искате ли да гледате кула, която автоматично генерира между рекламите, докато държите пръста си върху екрана, за да го накарате да върви малко по-бързо, което кара музиката с лошо настроение, заседнала в цикъл, да се превърне в убийство на ухото? Тогава това е играта за вас! Сериозно обаче, това е игра за продажба на реклами с естетика на minecraft. Просто го предайте.
Тази игра е невероятен убиец на времето. Ако търсите нещо, с което да се заемете за известно време (това няма да стане скучно за няколко минути), тогава предлагам тази игра много!!!!
До много реклами, но много харесвам предизвикателствата, моля, намалете рекламите
Това е забавна игра и аз обичам стила на Minecraft (просто не знам дали е законен, така че имайте го предвид, ако искате да подкрепите играта). Тази игра е ПЪЛНА с реклами, можете да я играете без: не правите предизвикателството, екстри или отключвате герои. Има и много заплащане за спечелване на аспекти... като наистина те са навсякъде. Можете да играете тази игра като и PTW безплатно, просто не е толкова приятно. Играйте на свой собствен риск, но поне е добро време.
bruh играта дори не работи, стартирам я и няколко секунди по-късно екранът потъмнява и замръзва
Това е страхотно време за преминаване, просто пуснете музика и докоснете И ако не харесвате реклами, просто го ограничете да използва данни в настройките, така че не може да ви показва реклами
Оооо, дадох три звезди, защото страхотна музика, но се случи някакъв проблем с кабел и не мога да играя или да играя играта😕😕, моля, поправете го, искам да опитам играта, тогава ще бъде пет звезди
Така че аз наистина харесвам тази игра, просто когато приключите със строежа, вие като 27-ия етаж бих искал да спрете и да отидете в собствения си магазин. но освен това това е добра игра, така че ви препоръчвам да играете
Дори няма да се отвори. Ще актуализирам, ако имам възможност да го играя.
Дори няма да се зареди. Срива още преди играта да започне........
Първо мисля, че това е безплатен minecraft и много се радвам, но второ, плаках. Защото не беше безплатен майнкрафт. Но това е добра игра.
Тази игра е доста забавна, току-що я инсталирах и е страхотна. Доста скучно обаче, не можете да направите много, затова му дадох четири звезди.
Харесва ми, но не е добре, пише, че можете да изберете дали искате да натиснете добавянето, но ако кажете не сега, все пак ви кара да направите проклетото добавяне 🙁 така че моля, поправете го
страхотна игра, но твърде много добавки
Страхотно е, но искам да го изградя сам и начинът му за бързо
Има толкова много въпроси, които първо трябва да кажа, всеки път, когато отивах да спася тези котки или да взема буги или кешман или каквото и да било, не ми позволи да получа героя, щракнах много пъти, но пак не ме пусна. показвайки добавянето, не мога да го пропусна, това ме дразни. Трето, защо трябва да задавате бавни строителни прози, бихте ли го направили по-бързо, ще ви дам 5 звезди, след като поправите целия проблем, който имах
Малко е скучно, не е като minecraft, не можеш да се разхождаш из сградата.
би искал да види предишните етажи и да има възможност за увеличаване и намаляване
Дори не подрежда сградата както трябва, това по дяволите ме дразни, това може да е добро приложение, ако току-що решите този проблем.
Тази игра е наред, искам да кажа, че е забавна, но нещо вътре в мен подсказва, че тази игра е лоша, защото фактът, че ТРЯБВА ДА ИЗГРАЖДАТЕ ДРУГИ ТИПОВЕ ПОДОВЕ, ЗА ДА ИЗГРАЖДАТЕ ЕДИН ДРУГ ТИП ПОД?!?!?? Това прави играта досадна със сигурност, че може да се каже, че предизвиква предизвикателство, но това, което я прави по-трудна, са рекламите и онзи глупав дрон, който пречи и отваря това глупаво меню, което ме кара да чакам 3 секунди, само за да натисна не, благодарение НА РЕКЛАМА
Тази игра е страхотна, но аз й давам 4 звезди, защото понякога има проблеми без никакво предупреждение
забавно е, но има много опции за добавки и аз кликвам върху тях през цялото време, но това е страхотна малка игра
Е, това е добра игра, която не мога да критикувам, нито да направя комплимент. той е балансиран, както трябва да бъдат всички неща.